VALİ ASLAN’DAN 1 MAYIS MESAJI

1 Mayıs 2024

Düzce Valisi Selçuk Aslan, tüm dünyada emekçiler tarafından birlik ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Emek, en büyük değerdir” diyerek, “Emekçi şehri olan ilimiz ekonomisini şekillendiren, birlik ve dayanışma içinde değer üreterek huzurlu çalışma hayatına katkıları için bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi

Düzce Valisi Selçuk Aslan 1 Mayıs Dünya Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

“Emekçinin hakkı, alın teri kurumadan verilmeli”

Tüm dünyada emekçiler tarafından birlik ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs’ın önemine ilişkin bir değerlendirme yapan Vali Aslan, şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin kalkınmasında ve istikrar içerisinde büyümesinde emekçilerin alın terleri asla yadsınamaz. Bizler; millet olarak işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültürün mensuplarıyız. 

“Çalışanlarımız, ülkemizin yarınlarında elde edilen ekonomik gücün gerçek sahipleri olacaktır”

Hangi sektörde olursa olsun çalışanlarımız, ülkemizin müreffeh yarınlarında elde edilen ekonomik gücün gerçek sahipleri olacaktır. Emekçilerimizin sanayi, tarım, hizmet ve diğer sektörlerde sağladığı büyüme ve kalkınma, toplumsal refahın artışına ve uluslararası alanda ülkemizin güçlenmesine katkı sağlamaktadır.

“Emek en büyük değerdir”

Bu vesileyle ‘emek, en büyük değerdir’ diyerek, emekçi şehri olan ilimiz ekonomisini şekillendiren, birlik ve dayanışma içinde değer üreterek huzurlu çalışma hayatına katkıları için bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyor, işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.”

Kaynak: h6medya 

17 0