TSO MECLİSİ OLAĞAN TOPLANTISI YAPILDI

3 Mayıs 2024

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Tanju Acar başkanlığında yapıldı. Toplantıda nisan ayında yapılan oda tarafından faaliyet ve ziyaretlere ilişkin meclis üyelerine bilgiler verildi. Toplantıda TSO Başkanı Bıyık ayrıca fındık üreticilerine yönelik olarak gerçekleştirilen çalışmalar doğrultusunda hayata geçirilen projeye ilişkin de bilgilendirmelerde bulunarak.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı, Düzce TSO Meclis Başkanı Tanju Acar’ın Başkanlığında gerçekleştirdi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Nisan ayında yönetim kurulu tarafından gerçekleştirilen faaliyetler, ziyaretler, katılım sağlanan paydaş programları hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi.

Bıyık ayrıca fındık üreticilerine yönelik olarak gerçekleştirilen çalışmalar doğrultusunda hayata geçirilen projeye ilişkin de bilgilendirmelerde bulunarak, şu ifadelere yer verdi:

“Fındık Üreticilerinin Mikro İşletmelere Dönüşümü projemiz kapsamında Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Laboratuvarına kurmuş olduğumuz model fabrikanın kurulum ve test aşamaları tamamlandı. İnşallah yarın açılışını gerçekleştireceğiz.”

Olağan Meclis Toplantısının son kısmında aylık mizanlar ve bütçe gerçekleşme durumları gündeme alındı.

Ardından, yılda iki kez yapılması gereken Toplu Komite Toplantısına geçildi. Toplantıda son toplu komite toplantısından bu yana gerçekleştirilen faaliyetler komite üyelerine aktarıldı. Daha önce e-posta yolu ile komitelerden talep edilen soru ve öneriler gündeme taşındı. 

Toplu komite toplantısı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Kaynak: h6medya 

10 0