İSTANBUL CADDESİ’NE GİRENE CEZA YAĞDI

4 Mayıs 2024

İstanbul Caddesi’ne motosikletleri ile girenlere Zabıta ceza yağdırdı. Düzce Belediyesi’nden yapılan açıklamada denetimlerin titizlikle süreceğine dikkat çekilerek, “Cezai işleme maruz kalmamak için lütfen motosiklet ile caddeye girmeyelim” uyarısında bulunuldu.

İstanbul Caddesi, vatandaşların rahatça yürüyüp vakit geçirebilmesi, alışverişlerini yapabilmesi amacıyla uzun süredir trafiğe kapalı. Bölge esnafının da mağdur olmaması için günün sadece belli saatlerinde mal indirip yükleme işlemlerinin yapılabilmesi adına trafiğe açılıyor.

Yaya ve bisiklet yolu bulunan İstanbul Caddesi’nde, İl Trafik Komisyonu tarafından alınan kararla motorlu taşıtların girişleri yasaklanmıştı.

Ancak kural tanımaz bazı motosiklet sürücüleri, adeta yayaların canını tehlikeye atarcasına caddeyi umursamaz bir şekilde kullanmaya devam ediyor.

Düzce Belediyesi de bunun önüne geçmek amacıyla zabıta ekipleri tarafından caddede denetimlerini artırdı. Hatta motosikletleri ile caddeye giren sürücülere cezai işlem uyguladı. 

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan uyarıda ise “Cezai işleme maruz kalmamak için lütfen motosiklet ile caddeye girmeyelim” denildi.

Kaynak: h6medya 

14 0