CAYMAZ’DAN ERDOĞAN VE ÖZEL GÖRÜŞMESİNE ÇARPICI YORUM

4 Mayıs 2024

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında gerçekleşen görüşme sonrasında sosyal medya hesabından bir yorumda bulunan DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı Murat Caymaz, bu görüşmenin siyasi tabanları kutuplaştıran anlayışa son vermek adına pozitif adımlar olduğuna dikkat çekerek, “Göründüğü gibi bu görüşmeler neticesinde bayrağımız inmedi ve ezanlarımız susmadı” ifadesinde bulundu.

Geçtiğimiz gün yapılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında gerçekleşen görüşmeye ilişkin DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz’dan, bir yorum geldi.

Kendisinin de, Düzce siyasetinin birleştirici yüzü olduğunu bildiğimiz Caymaz’ın yaptığı açıklamada, böyle haber ve adımlardan mutlu olduğu anlaşılırken, geçmişte yapılan yorumlar nedeniyle kırgın olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

“Ülkemizi ve siyasi tabanları kutuplaştıran anlayışa son vermek adına pozitif adımlar”

Bu görüşmenin Türk Siyaseti açısından önemine vurgu yapan Caymaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada iki liderin fotoğraf karesini de paylaşarak şu ifadelere yer verdi:

 “Son yıllarda ülkemizi ve siyasi tabanları fazlasıyla kutuplaştıran anlayışa son vermek adına pozitif adımlar. Ülkemizin menfaatine olan konularda siyasi istişarelerin yapılması her zaman fayda sağlar. Sayın Erdoğan'ın CHP Genel Merkezine iadeyi ziyaret yapacağını ifade etmesi de kıymetli bir adım. Bizim siyasi anlayışımız her zaman bu yönde oldu, legal olan tüm siyasi yapılarla istişare halinde olmayı arzuladık” 

“Göründüğü gibi bayrağımız inmedi, ezanlarımız susmadı”

“Göründüğü gibi bu görüşmeler neticesinde bayrağımız inmedi ve ezanlarımız susmadı” diyen Caymaz, şöyle devam etti:

“Geçtiğimiz seçimlerde CHP ile aynı masaya oturarak ortak anayasa çalışmaları yapmak isteyen partilere sosyal medya hesapları üzerinden hakarete varan ifadeler kullanan bazı kişiler bu görüntülere bakarak aklı selim düşünürler ve biraz hicap duyarlar.”

Kaynak: h6medya 

11 0