AKÇAKOCA’DA OTEL YANGINI; VALİ ASLAN YERİNDE İNCELEDİ!

1 Mayıs 2024

Düzce Valisi Selçuk Aslan Akçakoca’da faaliyet gösteren bir otelin zemin katında çıkan yangınla ilgili incelmelerde bulunmak için ilçeye giderek yetkililerden bilgi aldı. Dumandan etkilenmesi sonucu hastaneye kaldırılan 3 otel çalışanına ise geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Yangın bu sabah 7.30 sularında Akçakoca'nın bilinen otellerinden birinde meydana geldi. Yangında dumandan etkilenen 3 otel çalışanı ise tedbir amaçlı ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Akçakoca Çuhallı Çarşısı’nda faaliyet gösteren otelin zemin katında çıkan yangının ardından Düzce Valisi Selçuk Aslan ile birlikte Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can ve Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak olay mahalline giderek yetkililerden bilgi aldı.

Vali Aslan yaşanan yangınla ilgili can kaybının yaşanmamasının en büyük teselli olduğunu vurgulayarak; “Yangının kontrol altına alınması için itfaiye ekiplerimizin, sağlık ekiplerimizin ve emniyet ekiplerimizin hızlı müdahalesinden dolayı tüm ekiplerimize teşekkür ederek, Rabbim beterinden korusun” temennisinde bulundu.

Kaynak: h6medya 

17 0